+45 72 16 58 66 / 72 16 51 56 // ungfuresoe@furesoe.dk

Beauty Camp 23

Krop & sjæl

VINTERFERIE-EVENT Brænder du for makeup, hårstyling, photoshoot, catwalk og modeshows?

Medarbejder
Kira
Afviklet onsdag 15. feb. kl. 8:00 - torsdag 17. feb. kl. 16:00
Sted
UngFuresø
Aldersgrænse
Fra 12 år til og med 17 år. Og du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 10.
Pris
500 kr.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Beauty Camp er tre oplevelsesrige og uforglemmelige dage for dig og dine venner på Midtjysk Efterskole. Campen er fyldt med lærerige workshops, fællesaktiviteter, underholdning og masser af hygge. Hele forløbet er med til at booste dit indre, så du kan shine på det ydre!

Fællesskab, sammenhold og empowerment

Vi har stor fokus på Beauty Camps tre kerneværdier - fællesskab, sammenhold og empowerment! Du vil møde en masse skønne unge fra hele Danmark og opleve et stærkt sammenhold og fællesskab på tværs. Vi har nemlig fyldt programmet med underholdning og sjove indslag, som Musik Quiz, Silent Disco, negleworkshop, danseworkshop og meget mere. Samtidig er der mulighed for at hygge i Thana’s Café, rundt på efterskolen eller bare på værelset med vennerne.

Beauty Camp er med til styrke dit empowerment gennem hele oplevelsen, hvor hver enkelt workshop og aktivitet er faciliteret af dygtige undervisere.

Hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow foran forældre, søskende og venner.

Campen er for 13-17-årige.

Se den nye folder om campen her: BeautyCamp_Folder_Digitalt.pdf

I dette link kan du finde yderligere deltagerinfo, såsom pakkeliste: Beauty Camp 

Vi kører samlet i bus til Midtjysk Efterskole fra Hareskov Skole onsdag d. 15. februar kl. 13:20. Vi mødes på skolen senest 15 minutter inden afgang. Vi kører samlet hjem igen d. 17. februar, hvor vi forventer at være tilbage på Hareskov Skole ca. kl. 20:30. Hvis I, som forældre, om fredagen deltager i det afsluttende modeshow og jeres barn derfor ikke skal med bussen hjem, må I gerne give besked på 72 16 51 88.

Vi mødes og forbereder os til campen tirsdag d. 7. februar kl. 17-19 på UngFuresø. Vi skal lige møde hinanden og have forskelligt info. Efter campen vil det være rigtig hyggeligt, hvis I camp-piger joiner på vores Beauty-hold eller nogle af vores andre fede hold.

Eventet afvikles i Jylland på Midtjysk Efterskole, Vestergade 50, 7361 Ejstrupholm i samarbejde med over 20 af landets ungdomsskoler.
Det koster 500 kr. at deltage, som du betaler ved tilmelding.

Hvis tilmelding eller betaling driller, så send en mail til mph8@furesoe.dk med hvilket hold du gerne vil tilmeldes, dit fulde navn, dit cpr.nummer (dette er en sikker postkasse), dit mobilnummer og et billede af din mobilepay-overførsel på 500 kr. til 140467.

Medarbejder

Kira

Lektionsplan

Dato Tid Sted
tirsdag 7. feb. 17:00 - 19:00 UngFuresø
onsdag 15. feb. - torsdag 17. feb. 8:00 - 16:00 UngFuresø

Andre hold i samme kategori