Kor & Solosang

Musik, sang & dans

Elsker du at synge og vil du gerne blive bedre? Så kom med til kor! Vi starter op i januar.

Medarbejder
Gertrud
torsdag 8. dec. kl. 16:30-20:30
torsdag 2. feb. kl. 16:30-20:30
Syvstjerneskolen
Aldersgrænse
Fra 12 år til og med 18 år og du skal gå på et af følgende klassetrin 7. 8. 9. 10.
Der er 4 pladser tilbage på ventelisten.

Til kor arbejder vi med superfede korarrangementer, korklang, at holde stemmer og meget andet spændende.

Vi runder de forskellige genrer, arbejder med udtryk, scene-performance, nærvær mm.
Desuden lægger vi vægt på at have et godt sammenhold og at der er en hyggelig og tryg stemning.

Du har også her mulighed for at gå til solo-sangundervisning. Her arbejder vi intensivt på tomandshånd, med DIN stemme, dine ønsker for din stemme og hvad du gerne vil arbejde med/blive bedre til, og hvordan du gerne vil lyde.

Vi arbejder med sangteknik på alle niveauer, og du kan udvikle dig til at blive bedre, end du nogensinde havde drømt om. Soloundervisningen er frivillig.

Det er også en mulighed, at vi kan høre en koncert eller to i løbet af kurset som inspiration.

Vi slutter sæsonen af med en hyggelig, lille koncert for forældre, familie og venner.
Hvis vi har lyst, holder vi også en julekoncert.

Undervisningen foregår på Syvstjerneskolen, Skovløbervangen 1, Musiklokalet, 3500 Værløse

Gertrud