Vi bager

tirsdag 7. feb. kl. 17:00-20:00
UngFuresø
Holdet åbner for tilmelding mandag 01. aug. 2022 kl. 00:00

Vi bager kager og andet bagværk som vi selvfølgelig selv skal hygge os med at smage, men vi deler også ud til de andre elever på UngFuresø. Det er altid mega hyggeligt.

Vi kommer også til at afprøve forskellige bage-krydderier og får en fornemmelse af, hvad disse kan gøre for at fremhæve smagen i dit bagværk.

Der er ingen krav til niveau - kun til engagement. Vi hjælpes ad og får nogle sjove og hyggelige stunder med lækkert hjemmebag.

Jeres forslag til, hvad I vil lave i lektionerne bliver taget imod med kyshånd, og vi prøver så vidt muligt at få jeres ønsker opfyldt.

Efter jul starter 'Bag et Mesterværk' op. Vi træner op til at bage flotte mesterværker, og over en weekend dyster vi om den store guldmedalje. Meld dig også til det hold.

Undervisningen foregår hos UngFuresø, Paltholmterrasserne 1 i Farum

Er du 11 år og går i 6. klasse skal du tilmelde dig ved at skrive til Mette på: mph8@furesoe.dk eller ringe på 72165866. Du skal oplyse dit navn, det hold du gerne vil gå på, ugedagen, dit cpr.nummer og dit mobilnummer.