+45 72 35 76 00 // ungdomsskole@furesoe.dk

Sprogrejse - Barcelona

Events ture & rejser

!Buenos días! - vi lærer spansk og tager til Barcelona. KOM MED!

Næste gang
tirsdag 27. sep. kl. 19:00-21:00
Sted
Allerød Ungdomsskole
Pris
500 kr.
Antal ledige pladser
Der er 10 pladser tilbage.

Beskrivelse

Vil du kaste dig ud i at lære et helt nyt sprog? Måske du synes spansk lyder spændende og eksotisk eller overvejer du allerede nu at vælge spansk i gymnasiet, så er dette hold lige noget for dig. 

466 millioner mennesker taler spansk og det er det andet mest talte sprog i verden. Udover det er Spanien og Latinamerika især kendt for deres eksotiske madkultur, fodbold, natur og historie og meget mere.     

Kurset vil give dig en introduktion til spansk grammatik, hvor vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt at lære et nyt sprog. Vi vil også fokusere på spansk/latinamerikansk kultur, hverdagsliv og hvad det vil sige at være ung i Spanien/Latinamerika. Vi lytter til musik, læser korte tekster og ser film. 

Der vil blive lagt særlig vægt på Spanien, hvor du ikke bare har muligheden for at afprøve det spanske, men også chancen for at opleve Spanien og få en kulturel indsigt, når vi tager på en hyggelig studietur til Barcelona i marts 2023.  

VAMOS!

I slutningen af august vil vi oplyse den eksakte pris du skal betale for din rejse. Flypriserne ændres rigtig meget pt. Men det bliver i omegnen af 4000 kr. 

Undervisningen foregår på Allerød Ungdomsskole, Grøn blok på Engholmskolen, Rådhusvej 5, 3450 Allerød

Er du 12 år og går i 7. klasse skal du tilmelde dig ved at skrive til Mette på: mph8@furesoe.dk eller ringe på 72165866. Du skal oplyse dit navn, det hold du gerne vil gå på, ugedagen, dit cpr.nummer og dit mobilnummer.


Andre hold i samme kategori