+45 72 35 76 00 // ungdomsskole@furesoe.dk

Sprogrejse - Paris

Events ture & rejser

J'aime la France! - Kom med til Paris

Næste gang
torsdag 29. sep. kl. 16:30-18:00
Sidste gang
torsdag 23. mar. kl. 16:30-18:00
Sted
Allerød Ungdomsskole
Pris
500 kr.
Antal ledige pladser
Holdet åbner for tilmelding mandag 01. aug. 2022 kl. 00:00

Beskrivelse

Bonjour! Har du lyst til at blive bedre til at tale det smukke franske sprog, så du kan begå dig i Frankrig og andre fransktalende lande? Her kan du lære fransk hverdagssprog eller få lidt hjælp til de franske lektier. Vi tilbyder et franskkursus, hvor du kan lære fransk fra bunden eller få genopfrisket gloserne og blive endnu bedre til fransk, samtidig med at du lærer mere om Frankrig og får større indblik i fransk kultur og samfund. Læs om og arbejd med en bestemt egn i Frankrig, lav lette franske specialiteter og se franske film. I undervisningen bruger vi bøger, udvalgte tekster, lytteøvelser, musik, film og spil for at få et godt fundament til et af de smukkeste sprog i verden. Hav en dialog med din sidekammerat på fransk. Skriv en besked til din makker på fransk og få et svar, du forstår. 

På franskholdet øver vi enkelt hverdagssprog, så vi kan klare os i Frankrig. Derudover snakker vi om fransk kultur, unges liv i Frankrig, og hvad I ellers synes kunne være spændende at snakke om på et franskhold.

Så hvis du planlægger en tur til Frankrig eller blot ønsker at blive bedre til at tale fransk, så skal du melde dig til dette hold.

Vi afslutter sæsonen med en hyggelig forlænget weekendtur til Paris.

Holdets underviser er Susanne, der til daglig er fransklærer. Susanne har desuden boet i Frankrig i 6 år og elsker alt, hvad der er fransk.

A bientôt på franskholdet!

I slutningen af august vil vi oplyse den eksakte pris du skal betale for din rejse. Flypriserne ændres rigtig meget pt. Men det bliver i omegnen af 4000kr. 

Undervisningen foregår på Allerød Ungdomsskole, Grøn blok på Engholmskolen, Rådhusvej 5, 3450 Allerød

Er du 12 år og går i 7. klasse skal du tilmelde dig ved at skrive til Mette på: mph8@furesoe.dk eller ringe på 72165866. Du skal oplyse dit navn, det hold du gerne vil gå på, ugedagen, dit cpr.nummer og dit mobilnummer.


Andre hold i samme kategori