Filmspottet

Film & Krea

Et tilbud for de film- og skuespilgale

Medarbejder
Mikkel
Peter G
Rasmus
tirsdag 27. sep. kl. 17:00-20:15
tirsdag 21. mar. kl. 17:00-20:15
UngFuresø
Aldersgrænse
Fra 12 år til og med 18 år og 11 måneder og du skal gå på et af følgende klassetrin 7. 8. 9. 10.
Der er 4 pladser tilbage.

NYT mødested: UngFuresø - Paltholmterrasserne 1 - 3520 Farum

Filmspottet er UngFuresøs tilbud til dig, der brænder for at fortælle historier og som ønsker at blive rigtig god til at lave film.

Du kan se et eksempel her

Vi holder til på UngFuresø og Filmstationen. Filmstationen ligger side om side med topprofessionelle filmselskaber og produktionsfaciliteter.
På Filmspottet bliver du klædt på til at forfølge dine drømme om en fremtid indenfor film- og medieproduktion.

Vi laver undervejs vores egne produktioner/film, og alle grupper afslutter forløbet med en hovedproduktion der vises til slut i forløbet.
Du skal derfor være indstillet på at modtage undervisning i filmens tekniske discipliner: Kamera, lyd, lys, redigering osv. Vi kommer også til at arbejde med bl.a. manuskriptskrivning/storyboard og skuespil og du skal deltage i forskellige optageweekender.

At lave film er en holdsport, så du skal møde stabilt op.

Vi holder et informationsmøde for dig og dine forældre tirsdag den 27. september, hvor vi fortæller mere om forløbet og det forløb du skal igang med på Filmspottet.
Og sæt allerede nu kryds i kalenderen torsdag den 23. marts, hvor der er præmiere på filmene.

Vi glæder os til at se dig på Filmspottet!
Vi mødes hos UngFuresø, Paltholmterrasserne 1 i Farum

Filmspottet og Film- og skuespilsholdet samarbejder om forskellige produktioner.

Medarbejder

Mikkel