Filmspottet

Film & Krea

Et tilbud for de film- og skuespilgale

tirsdag 27. sep. kl. 17:00-20:15
tirsdag 21. mar. kl. 17:00-20:15
Filmstationen
Holdet åbner for tilmelding mandag 01. aug. 2022 kl. 00:00

Filmspottet er UngFuresøs tilbud til dig, der brænder for at fortælle historier og som ønsker at blive rigtig god til at lave film.

Du kan se et eksempel her

Vi holder til på Filmstationen, hvor vi ligger side om side med topprofessionelle filmselskaber og produktionsfaciliteter.
På Filmspottet bliver du klædt på til at forfølge dine drømme om en fremtid indenfor film- og medieproduktion.

Vi laver undervejs vores egne produktioner/film, og alle grupper afslutter forløbet med en hovedproduktion der vises til slut i forløbet.
Du skal derfor være indstillet på at modtage undervisning i filmens tekniske discipliner: Kamera, lyd, lys, redigering osv. Vi kommer også til at arbejde med bl.a. manuskriptskrivning/storyboard og skuespil og du skal deltage i forskellige optageweekender.

At lave film er en holdsport, så du skal møde stabilt op.

Vi holder et informationsmøde for dig og dine forældre tirsdag den 27. september, hvor vi fortæller mere om forløbet og det forløb du skal igang med på Filmspottet.
Og sæt allerede nu kryds i kalenderen torsdag den 23. marts, hvor der er præmiere på filmene.

Vi glæder os til at se dig på Filmspottet!
Filmstationen, Filmtorvet 68, 3500 Værløse.

Har du en skuespiller i maven, så er Film- og skuespilsholdet lige noget for dig - tilmeld dig her:

Filmspottet og Film- og skuespilsholdet samarbejder om forskellige produktioner.

Er du 12 år og går i 7. klasse skal du tilmelde dig ved at skrive til Mette på: mph8@furesoe.dk eller ringe på 72165866. Du skal oplyse dit navn, det hold du gerne vil gå på, ugedagen, dit cpr.nummer og dit mobilnummer.