Dans B (forår)

torsdag 8. dec. kl. 17:15-18:45
torsdag 30. mar. kl. 17:15-18:45
Stien, Dansesalen
Der er 15 pladser tilbage.

Showdance er timer fyldt med sjov og ballade!
Du får prøvet forskellige dansegenre af, med størst fokus på MTV, HipHop og Girly style.
I timerne lærer du koreografier, spring, performance øvelser og hvordan du fyrer den max af!
Vi styrker selvtillid og selvværd, og som elev har du stor medindflydelse i undervisningen.
En lektion består typisk af opvarmning, teknik, koreografi og udstrækning.

Dance camp:
d. 25.- 26. Marts 2023
I slutningen af sæsonen hopper vi i kostumer, fuld styling og indspiller dansevideoer i professionelle film studier. Om aftenen hygger vi og ser dansefilm.

Musical tur:
Torsdag d. 13 april 2023
Danseholdet afslutter med en tur i Galaksen, hvor vi ser musical holdets forestilling

Holdet er åbent for alle, både begynder og øvede.
Vi glæder os til at se dig!

Undervisningen foregår på Stien, Dansesalen, Paltholmterrasserne 1 i Farum.

Er du 12 år og går i 7. klasse skal du tilmelde dig ved at skrive til Mette på: mph8@furesoe.dk eller ringe på 72165866. Du skal oplyse dit navn, det hold du gerne vil gå på, ugedagen, dit cpr.nummer og dit mobilnummer.