+45 72 35 76 00 // ungdomsskole@furesoe.dk

Eventmager til RÅ-festival

Science innovation & eventmageri

Kom og lav din egen festival

Næste gang
tirsdag 27. sep. kl. 17:00-19:30
Sidste gang
tirsdag 17. jan. kl. 17:00-19:30
Sted
Ungekulturhuset
Antal ledige pladser
Der er 14 pladser tilbage.

Beskrivelse

Drømmer du om at lave din egen festival eller at arbejde med festivaler i fremtiden? Så skal du tilmelde dig Ungdomsskolens festivalhold.


På holdet skal vi sammen skabe den næste RÅ festival, som er en festival for unge med musik, kreative workshops og fest. Det betyder, at du skal med hele vejen ind i maskinrummet, når det kommer til at lave festival. Du kommer til at spille en helt central rolle som medarrangør af RÅ Festival og bliver meget klogere på eventplanlægning, idéudvikling, fundraising og reklame.


Du skal også være med til at skabe indhold på festivalen. Du og resten af holdet bestemmer selv, om det skal være en koncert, en fest, et stand up-show eller noget helt andet.


Under forløbet tager vi på tur og kommer back stage på et spillested. Vi skal også i Escape Room og se et stand up-show.
Der er gratis aftensmad, når vi mødes.


Når holdet er slut, modtager du et diplom, som beviser, at du er eventplanlægger og er medarrangør af Rå Festival.

Rå Festival foregår den 14. januar 2023 i Galaksen.

 

Undervisningen foregår hos Ungekulturhuset, Ballerupvej 31 i Værløse.

Er du 12 år og går i 7. klasse skal du tilmelde dig ved at skrive til Mette på: mph8@furesoe.dk eller ringe på 72165866. Du skal oplyse dit navn, det hold du gerne vil gå på, ugedagen, dit cpr.nummer og dit mobilnummer.


Andre hold i samme kategori