+45 72 35 76 00 // ungdomsskole@furesoe.dk

Bordrollespil

Film & Krea

Lev dig ind i en verden fuld af helte og uhyrer, orker og elvere, spioner og snigmordere

Medarbejder
Peter
Niclas
Næste gang
mandag 26. sep. kl. 18:00-21:00
Sidste gang
mandag 20. mar. kl. 18:00-21:00
Sted
UngFuresø
Holdet er fyldt
Ledige pladser på venteliste
5

Beskrivelse

Rollespil rundt om bordet - som i Netflixserien Stranger Things

Hvad nu hvis du selv kunne bestemme handlingen i din yndlingsfilm eller -bog? Sådan er det i bordrollespil.

I bordrollespil mødes vi rundt om et bord og udvikler i fællesskab en historie. Spillerne opfinder karakterer, nærmest som roller i et skuespil, og en spilleder dirigerer Jer igennem en række situationer og konflikter, som I skal løse.

Nogle gange skal der rulles med terninger, for der er næsten altid regler - uanset om det er Dungeons & Dragons, Call of Ctulhu, Gurps eller Savage Worlds. Det vigtigste er dog, at alle har det sjovt.

Undervejs kan vi komme ud i forskellige etiske overvejelser: Skal vi redde landsbyboerne, selv om det kan koste os livet? Skal vi stjæle troldens skat, eller er det måske bedre at vente på, at dragen gør det beskidte arbejde for os. Den slags. Det kan også handle om ulighed, uretfærdighed, racisme eller andre store og små emner.

På holdet taler vi om forskellige måder at spille bordrollespil på, om at sætte gode rammer for spillet og om kreativt at udvikle en fortælling i fællesskab. Vi kommer rundt om forskellige regelsystemer og temaer og nogle helt konkrete fif, du kan trække på i dit næste eventyr. Vi 3D printer vores figur, bygger landskaber og meget mere. Og så spiller vi naturligvis.

Så spil med og lev dig ind i en verden fuld af helte og uhyrer, orker og elvere, spioner og snigmordere og få inspiration til dit næste TTRPG (tabletop roleplaying game) med vennerne - uanset om du er spiller eller spilleder, nybegynder eller garvet rollespiller.


KOM OG VÆR MED. Jeg glæder mig til at vi skal spille.


Undervisningen foregår i UngFuresø på Paltholmterasserne 1 i Farum.

Er du 11 år og går i 6. klasse skal du tilmelde dig ved at skrive til Mette på: mph8@furesoe.dk eller ringe på 72165866. Du skal oplyse dit navn, det hold du gerne vil gå på, ugedagen, dit cpr.nummer og dit mobilnummer.

Medarbejder

Peter

Niclas


Andre hold i samme kategori