+45 72 16 58 66 / 72 16 51 56 // ungfuresoe@furesoe.dk

RÅ FESTIVAL

Events & Ture

RÅ festival. Det bliver den fedeste dag.

Medarbejder
Tina C
Tid og sted
Gjethuset i Halsnæs. Vi kører samlet i bus derop. Lørdag 3 februar 2024.
Aldersgrænse
Fra 12 år til og med 25 år. Og du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 10.
Antal ledige pladser
Der er plads til alle

Beskrivelse

TILMELD dig den fedeste RÅ-festival. Sidste år var RÅ-festivalen her i Furesø, men i år kører vi samlet med busser til Halsnæs' kulturhus. RÅ-festivalen er en super fed krea og musik-festival for dig og dine venner. Skynd jer at få tilmeldt Jer – det er gratis, fedt, sjovt og det bliver en mega fed dag.

Festivalen starter kl. 12 – og vi kører samlet dertil. I løbet af dagen er der workshops og bands der spiller og (gratis) frokost og aftensmad. Kl. ca 21 kører bussen mod Furesø igen. Du kan også se mere på Instagram #raa.festival.

Dans hip-hop med Urban Girls, lav graffiti og den vildeste streetart, form skulpturer og skåle til keramik, lav negleart, design din egen t-shirt, fortæl historier gennem film, skab dine egne smykker, find dit pokerface frem og slå dine venner i poker, find din stemme til podcastskolen, tegn croquis, snus til det at lave musical, tá briller på og dyk ind i et VR-univers, lav dine egne klistermærker - you name it! Og så kan du også deltage i forskellige talks og quizzer, som blandt andet omhandler klima, bæredygtighed og ungdomspolitik.

Kom med til den fedeste dag i kulturens tegn! Vi glæder os til at se dig.

Hvis du har nogle spørgsmål kan du skrive til Mette på mph8@furesoe.dk eller ringe på tlf.: 7216 5866

Medarbejder

Tina C

Tina er uddannet forfatter med flere udgivelser bag sig, så I er i gode hænder hos hende på Forfatterholdene. Og ja, så er Tina i det hele taget ret kreativ, så på smykkeværkstederne gir hun den også gas. Glæd Jer til at møde hende.  

Lektionsplan

Dato Tid Sted
lørdag 3. feb. 11:00 - 22:00 UngFuresø, Bifrostvej i Farum
mandag 1. apr. 0:00 - 1:00 UngFuresø, Bifrostvej i Farum

Andre hold i samme kategori