+45 72 35 76 00 // ungfuresoe@furesoe.dk

Bornholm rundt på 5 dage

Venteliste

Kom med på eventyr rundt om dejlige Bornholm

Medarbejder
Ulla
Næste gang
onsdag 17. maj kl. 14:00 - søndag 21. maj kl. 14:00
Sted
Allerød Ungdomsskole
Aldersgrænse
Fra 12 år til og med 18 år og du skal gå på et af følgende klassetrin 7. 8. 9. 10.
Pris
500 kr.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Bornholm rundt på 5 dage

Er du frisk på en anderledes og fuldstændig fantastisk oplevelse? Så kom med, når vi går Bornholm rundt i Kr. Himmelfartsferien 2023. Vi følger kyststien hele vejen rundt om øen – en tur på 105 km med masser af højder og stigninger i nord og flade stræk med hvidt sand i syd.

Vi bærer selv vores bagage og overnatter på hyggelige vandrehjem/campinghytter undervejs – og gør selvfølgelig stop ved ishuse og andet godt :) Maden er vi fælles om at lave og bære på.

Alle kan gennemføre denne tur. Det handler rigtig meget om korrekt fodtøj, en god og fornuftig pakket vandrerygsæk, mad, vand og lysten og viljen til at gennemføre sammen med os andre.

Vi mødes 2 gange inden selve turen, hvor vi lærer hinanden at kende og sammen finder ud af, hvad der skal med i rygsækken og hvad vi godt kan undvære. (Og det er typisk en hel del). Herudover tager vi begge gange ud på en træningstur i nærområdet. Datoer for disse mødegange meldes ud i løbet af marts måned.

Kort om selve Bornholmer-turen:
Onsdag d. 17.5
Vi mødes på Allerød Station og tager S-toget til København, hvor vi hopper ombord på Bornholmerbussen, der kører direkte til færgehavnen i Ystad. Herfra sejler vi til Rønne og går til Hasle, hvor vi skal overnatte første nat.

Torsdag d. 18.5
Efter morgenmaden sætter vi kursen nordpå og passerer undervejs Vang Granitbrud, Vang Havn, Hammerhus, Hammerhavn og Hammerknuden (med en eventuel afstikker til Opal-søen), inden vi når overnatningsstedet i Allinge, hvor vi skal sove.

Fredag 19.5
Dagens etape starter sydpå mod Gudhjem med mulighed for at købe Danmarks største is på havnen og med en afstikker ind til Bornholms flotteste vandfald. Vi passerer undervejs også Helligdomsklipperne (og de utrolig mange trappetrin), inden vi når til Svaneke, hvor de både sælger meget populære lakridser, bolcher, brød, vingummi og chokolade.

Lørdag d. 20.5
Lørdag fortsætter vi endnu længere mod syd og overnatter i nærheden af Dueodde, som er øens sydligste punkt med mulighed for at dyppe tæerne i vandet.

Søndag d. 21.5
Den sidste dag går turen vestpå mod mod Rønne, hvor vi skal nå bussen retur til København sidst på eftermiddagen.

 

Det koster 900 kr. at være med, som dækker transport, overnatning og mad.

Vi glæder os til en spændende og anderledes udfordring sammen med dig og de andre på holdet.

Hvis du har nogle spørgsmål kan du skrive til Mette på mph8@furesoe.dk eller ringe til tlf.: 72 16 58 66

 

Medarbejder

Ulla

Tid og sted

onsdag 17. maj kl. 14:00 - søndag 21. maj kl. 14:00
Allerød Ungdomsskole

Andre hold i samme kategori