Beauty Camp 22

Events ture & rejser

Brænder du for makeup, hårstyling, photoshoot, catwalk og modeshows?

tirsdag 11. okt. kl. 18:00-20:00
mandag 17. okt. kl. 12:00 - onsdag 19. okt. kl. 18:00
UngFuresø
Der er 13 pladser tilbage.

Få en unik og uforglemmelig oplevelse.

Beauty Campen er tre oplevelsesrige og uforglemmelige dage for dig og dine venner.
Campen er for 13-17 årige.

Hele forløbet er med til at booste dit indre, så du kan shine på det ydre!

Det bliver nogle dage med knald på, med masser af workshops om styling og performance, og du er garanteret et boost af din selvtillid og dit selvværd.
Du skal bl.a. lægge makeup, lave negle, style hår, stå foran et kamera til photoshoot og gå catwalk på den røde løber.
Alle workshops afvikles af professionelle undervisere.

Hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow foran forældre, søskende og venner.

Vi mødes og forbereder os til campen tirsdag d. 11 oktober kl. 18-20 på Ungfuresø. Vi skal lige møde hinanden og have forskelligt info. Selve campen afholdses mandag d. 17.-19. oktober, hvor vi kører samlet afsted i bus derover. Efter campen vil det være rigtig hyggeligt, hvis I camp-piger joiner på vores Beauty-hold eller de mange beautyworkshops.

Eventet afvikles i Jylland på Midtjysk Efterskole, Vestergade 50, 7361 Ejstrupholm i samarbejde med over 20 af landets ungdomsskoler.
Det koster 500kr. at deltage, som du betaler ved tilmelding.
Skriv hvilken størrelse t-shirt du skal have til mph8@furesoe.dk (husk at skriv dit navn)

Hvis tilmelding eller betaling driller, så send en mail til mph8@furesoe.dk med hvilket hold du gerne vil tilmeldes, dit fulde navn, dit cpr.nummer (dette er en sikker postkasse), dit mobilnummer og et billede af din mobilepayoverførelse på 500kr. til 140467.

Er du 12 år og går i 7. klasse skal du tilmelde dig ved at skrive til Mette på: mph8@furesoe.dk eller ringe på 72165866. Du skal oplyse dit navn, det hold du gerne vil gå på, ugedagen, dit cpr.nummer og dit mobilnummer.