+45 72 35 76 00 // ungdomsskole@furesoe.dk

Forfatterskolen Junior

Film & Krea

Har du hovedet fuld af tankestrømme, der gerne vil ud. Er du vild med ORD. Så er det her du skal dukke op!

Medarbejder
Tina
Næste gang
onsdag 14. dec. kl. 15:30-18:30
Sidste gang
onsdag 22. mar. kl. 15:30-18:30
Sted
UngFuresø
Aldersgrænse
Fra 11 år til og med 18 år og du skal gå på et af følgende klassetrin 6. 7. 8. 9. 10.
Antal ledige pladser
Der er 2 pladser tilbage.

Beskrivelse

"Jeg syntes at forfatterskole er MEGA fedt!". "Vi har lært om 1000 forskellige måder at gribe en tekst an på.". "Forfatterskole er virkelig værd at prøve!". "Det har givet mig lyst til at skrive endnu mere.". "De ideer jeg har i hovedet, kan jeg nu få skrevet ned, så de faktisk giver mening.". "Det er mega sejt!".

 

Vi tager på rejse i ordenes muligheder, og gør dig til kaptajn over dine egne ideer.
Du vil lære forskellige skrivegreb, som giver dig mulighed for at udfolde dine historier, ligesom du vil stifte bekendtskab med forskellige genrer.
Undervejs rejser vi gennem et hav af landskaber, som du lærer at navigere i, gennem masser af skriveøvelser.

Der fuld garanti for masser af latter og eftertanke. Der vil være stort fokus på sammenhold men samtidig dyb respekt den enkelte og det kunstneriske udtryk, der opstår undervejs.

Junior-forfatterskolen: Er for dig der ikke har prøvet at gå på en forfatterskole før. Her vil du lære alle de fundamentale grundgreb, og opdage hvor mange muligheder du har for at udfolde en fortælling.

Forfatterskolen: Er for dig der har skrevet et stykke tid, er bekendt med de grundlæggende skrivegreb, måske har gået på et forfatterhold før, (det behøver ikke have været her) og er rede til at kaste dig ud i at gå mere i dybden med dine tekster.

Er der ikke nok tilmeldte til to hold, så bliver holdene slået sammen.

Underviser: Tina Cayuga er tidligere leder af Forfatterskolen for Teens, og har mange års erfaring i at undervise unge. Hun er selv uddannet forfatter, med en række professionelle udgivelser bag sig. Tinas tilgang til undervisning er anerkendende og i øjenhøjde - det skal være sjovt at lære noget nyt.

Undervisningen foregår hos UngFuresø, Paltholmterrasserne 1 i Farum

Underviser

Tina


Andre hold i samme kategori